Lid worden

(Aanmeldingsformulier staat onderaan deze bladzijde)

Lidmaatschapsjaar

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december).

Betalingsspelregels

Elk jaar word je in het clubblad opgeroepen de contributie te betalen.

Is er na het verstrijken van de betalingstermijn nog niet betaald, dan krijgen sterk vergeetachtige (niet-)betalers eenmalig een herinnering.

Bij het niet nakomen van betalingsverplichtingen zul je geen clubblad meer ontvangen en vervalt direct het lidmaatschap en alle rechten die dat geeft, zoals de toegang tot het Archief en het Alleen-Leden deel van de website.

Opnieuw lid worden kan natuurlijk altijd…

Onze club kan helaas niet van de uitlaatlucht leven.

Contributie

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 16,- per jaar. Wanneer je in de loop van het jaar lid wordt, betaal je alleen het huidige kwartaal plus eventueel de resterende kwartalen.
Vanaf 1 januari 2025 is de contributie € 20 per jaar.

Leden buiten Nederland betalen door de hogere portokosten € 21,- per jaar. Vanaf 1 januari 2025 is dat € 25 per jaar.

Eenmalige inschrijfkosten: € 3,50

Betaling

Jaarlijks wordt in het Bulletin aangegeven dat er weer contributie betaald moet worden. Er kan alleen betaald worden via bank-overschrijving. Details staan in het Alleen-Leden deel van de website en in het clubblad.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen moet SCHRIFTELIJK gebeuren bij de ledenadministratie vóór 1 oktober van het jaar voor het begin van het nieuwe verenigingsjaar.

Dit kan per e-mail of per brief naar de ledenadministratie.
De contactinformatie van de ledenadministratie vind je op de pagina: contact in het alleen-leden deel van de website en in het clubblad.

Aanmelden als lid

 • Door het volledig invullen en verzenden van het formulier meld je je aan als lid van de Royal Enfield Club Nederland. Velden met een * zijn verplicht.
 • Na verzending ontvang je een e-mail met meer informatie en betaalgegevens.
 • Na controle van de betaling op onze bankrekening, ontvang je een welkomst e-mail met je lidnummer, een link naar het laatste digitaal clubblad Bulletin met daarin de toegang tot het Alleen-Leden deel van onze website.
  Dit kan een weekje duren, want wij zijn allemaal vrijwilligers!
  Na controle van de betaling op onze bankrekening, ontvang je een welkomst e-mail met je lidnummer, een link naar het laatste digitaal clubblad Bulletin met daarin de toegang tot het Alleen-Leden deel van onze website.
  Dit kan een weekje duren, want wij zijn allemaal vrijwilligers!


  Je ontvangt binnenkort (kan eventjes duren) een e-mail met betaalgegevens. Krijg je deze niet, dan is er wat misgegaan. Je hebt een tikfout gemaakt bij je e-mailadres of de e-mail is terechtgekomen bij de Ongewenste e-mail (of Spam) van je e-mailprogramma.
  Kijk dus daar ook regelmatig.

  Ontvang je een van deze mails niet, kijk dan eerst in de Spambox (ongewenste e-mails) van je e-mail programma. Nog steeds niet te vinden neem dan contact op via het contactformulier van onze website.

  nl_NL
  Scroll naar boven