Kickstart

Welkom bij de Royal Enfield Club Nederland.

Een van onze doelstellingen is “een vriendenkring te vormen van berijders van motorfietsen van Britse origine in Nederland en daarbuiten”. Wij zijn dan ook geen zogenaamde “Owners Club”. Vereiste voor het lidmaatschap is wel om Enfields een warm hart toe te dragen.

Dit is de website van de Royal Enfield Club Nederland, voor leden en voor andere belangstellenden. De ruwweg 300+ leden worden bijeen gehouden door een kern van vrijwilligers, die ieder een specifieke taak op zich nemen. Van het bemannen van de clubstand op beurzen tot redactie en verspreiding van het Bulletin, archief beheer, bestuurstaken, winkel, website, organisatie van treffens en toertochten, eenhoorn vertegenwoordiging enz. enz. Niets gaat vanzelf en al deze mensen doen dit met liefde voor de club. Af en toe monnikenwerk, maar ach… we zijn van de straat, figuurlijk dan.

Met de hand geschilderd.

Wie zijn wij?

Wij zijn liefhebbers van klassieke motorfietsen en motorfietsen met een klassiek uiterlijk en dan nog vooral van Enfields. Wij zorgen voor een verbinding tussen deze liefhebbers van Royal Enfield motorfietsen. Dit doen we o.a. door een clubblad uit te brengen, clubmiddagen, treffens en toertochten te organiseren, middels een website speciaal voor leden met een uitgebreid archief, een clubagenda, berichten uit de media en van het bestuur en bovendien nog een openbaar forum beschikbaar te stellen, waar ook niet-leden kunnen kennis maken met de club en waar de meest uiteenlopende technische en andere uitdagingen worden besproken.

Lees verder ….

Berichten

  • Agenda en berichten
    Berichten van het bestuur en ook de club-agenda zijn uitsluitend voor leden te vinden via het Alleen Leden deel van deze website. De toegang hiervoor staat in het laatste clubblad. Geen lid? Kom eens kijken op één van de clubbijeenkomsten …
Constellation 700cc Twin 1959

nl_NL