Lid worden

(Aanmeldingsformulier staat onderaan deze bladzijde)

1935Bullet500

Lidmaatschapsjaar
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december).
Bij het aangaan van het lidmaatschap na 1 juli is nog maar de helft van de contributie verschuldigd (plus de administratiekosten).

Betalingsspelregels

In het eerste Bulletin van het jaar worden de betalingsregels aan je toegestuurd.

De betalingstermijn is 6 weken.
Sterk vergeetachtige (niet-)betalers krijgen éénmaal een herinnering gestuurd.
De betalingstermijn daarvan is 4 weken.

Bij het niet nakomen van betalingsverplichtingen zul je geen clubblad meer ontvangen en vervalt direct het lidmaatschap en alle rechten die dat geeft, zoals de toegang tot het Archief en het Alleen voor Leden deel van de website.

Opnieuw lid worden kan natuurlijk altijd…

Onze club kan helaas niet van de uitlaatlucht leven.

Contributie
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 16,- per jaar

Leden buiten Nederland betalen door de hogere portokosten € 21,- per jaar

Eenmalige inschrijfkosten: € 3,50

Betaling
Jaarlijks wordt in het Bulletin aangegeven dat er weer betaald moet worden. Er kan alleen betaald worden via bank-overschrijving. Details staan in het deel Alleen voor Leden

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen moet SCHRIFTELIJK gebeuren vóór 1 oktober bij de ledenadministratie. Dit kan per email of per brief naar de ledenadministratie. Kijk voor de contactinformatie van de ledenadministratie op de pagina: contact.

2018-CL-500

Aanmelden als lid

 • Door het volledig invullen en verzenden van het formulier meld je je aan als lid van de Royal Enfield Club Nederland. Velden met een * zijn verplicht.
 • Na verzending ontvang je een e-mail met meer informatie en betaalgegevens.
 • Na controle van de betaling op onze bankrekening, ontvang je een welkomst e-mail met je lidnummer, een link naar het laatste digitaal clubblad Bulletin met daarin de toegang tot het Alleen-Leden deel van onze website. Dit kan een weekje duren, want wij zijn allemaal vrijwilligers!

Ontvang je een van deze mails niet, kijk dan eerst in de Spambox (ongewenste e-mails) van je e-mail programma. Nog steeds niet te vinden neem dan contact op via het contactformulier van onze website.

1959CrusaderAirflowfolderBreeman
1959 Crusader Airflow folder Breeman

  Je ontvangt binnenkort (kan eventjes duren) een e-mail met betaalgegevens. Krijg je deze niet, dan is er wat misgegaan of de e-mail is terecht gekomen bij de Ongewenste e-mail (of Spam) van je e-mailprogramma.
  Kijk dus daar ook regelmatig.

  Privacy Verklaring

  nl_NL